ACASA MODELE PRESTATORI JOBURI GALERIE AJUTOR CONTACT
DE CE BURSA DE MODELE?

Cand ai nevoie de modele sau de oameni pentru diverse activitati cu caracter temporar, apelezi de obicei la o agentie sau, in anumite cazuri, la diverse anunturi. Agentiile iti ofera comoditate, in schimb pretul pe care tu il platesti de multe ori se dubleaza; metoda anunturilor consuma foarte mult timp, iar raspunsurile pe care le primesti sunt de multe ori nesatisfacatoare si cu un grad mare de risc.

Exista o modalitate prin care sa gasesti persoanele pe care le doresti si suportul necesar intr-un mod eficient, atat ca pret, cat si ca timp?

DA. BursaDeModele.Ro propune un sistem prin care tu vei gasi persoanele pe care le cauti intr-un mod simplu, rapid si eficient, scutind comisionele agentiilor de modele.

FOTOMODELE - MANECHINE - ANIMATOARE - HOSTESS - PROMOTII - SAMPLING - ACTORI - FIGURATIE - CLIENTI FALSI - WEBCHAT

CUM?

BursaDeModele.Ro este locul in care gasesti fete sau baieti din toata tara disponibili si specializati pe diverse activitati cu caracter temporar.

Trebuie doar sa creezi un job si sa selectezi trasaturile modelelor care te intereseaza. Persoanele disponibile pentru jobul tau le vei afla in cel mai scurt timp. Dupa ce vei vedea cine este disponibil pentru jobul tau si vei analiza informatiile despre fiecare, iti vei alege cu cine vei dori sa lucrezi. De aici, vei purta discutiile direct cu persoanele selectate.

AI PERMANENTA NEVOIE DE MODELE/TINERI PENTRU JOBURI TEMPORARE?

Un cont de specialist pe BursaDeModele.ro iti va permite sa ai acces la datele de contact ale tuturor modelelor inscrise in baza noastra de date.

Vei putea folosi sistemul nostru unic pentru joburi pentru a sti in permanenta ce modele sunt disponibile pentru activitatile tale. Vei avea acces la o baza de date complexa si consistenta de modele din toata Romania care se va reinnoi permanent, putand sa fii tot timpul la curent cu tinerele talenete care apar.

AGENTII DE MODELE, PRODUCATORI MEDIA, TELEVIZIUNI, DESIGNERI, CASE DE MODA SI MARI COMPANII.

Logare specialisti:
Username:
Parola:
 Recuperare parola


Inregistrare specialisti:
Utilizator Nou