ACASA MODELE PRESTATORI JOBURI GALERIE AJUTOR CONTACT

PRIMUL SITE DEDICAT MODELELOR LIBER PROFESIONISTE

BursaDeModele.ro este locul in care tu poti intra in direct contact cu firmele care au nevoie de fete sau baieti pentru diverse activitati cu caracter temporar. Firmele, producatorii media, designerii din toata tara posteaza joburi pe BursaDeModele.ro, la care tu poti sa aplici. Daca profilul tau este de interes pentru ei, atunci te vor contacta.

Nu exista nici o agentie de modele sau de casting care intermediaza legatura dintre tine si cei care doresc sa lucreze cu tine. Totul depinde de tine si de cum stii sa te pui in valoare. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii si sa iti creezi un profil cu cat mai multe informatii si poze care sa te reprezinte cat mai bine.

JOBURI

  • Fotomodel, Manechin? BursaDeModele.Ro te poate ajuta sa devii independenta si sa obtii mai multe contracte direct cu firmele care te vor.
  • Hostess? Totul depinde de tine daca vrei sa lucrezi mai mult ca hostess. Firmele care participa la targuri si la alte evenimente intra pe BursaDeModele.Ro si cauta modele hostess cu care sa lucreze direct si fara agentii.
  • Promoter?  Daca vrei sa lucrezi mai mult in promotii, sampling si alte activitati similare, totul depinde de tine. Firmele intra pe BursaDeModele.ro pentru a cauta promoteri fara sa mai apeleze la agentii.
  • Dansatoare? Cluburile din toata tara acceseaza BursaDeModele.Ro pentru a cauta animatoare.
  • Cantaret, Actor, Figurant, Traducator?... BursaDeModele.Ro te poate ajuta si pe tine sa obtii mai multe joburi.

MAI MULTE JOBURI – MAI MULTI BANI

De ce te poate ajuta BursaDeModele.Ro mai mult decat o agentie? E simplu. Aici, firmele te aleg pentru ce esti tu si cum stii sa te pui in valoare, nu pe recomandarile agentiilor. Aici poti castiga mai multi bani pentru ca nu exista nici o agentie care sa opreasca comision. Firmele platesc un mic tarif pentru a vedea datele tale de contact.

Dar nu uita! Totul depinde de tine!

Logare modele:
Username:
Parola:
 Recuperare parola


Inregistrare modele:
Utilizator Nou