ACASA MODELE PRESTATORI JOBURI GALERIE AJUTOR CONTACT
DE CE BURSA DE MODELE?

Cand ai nevoie de modele sau de oameni pentru diverse activitati cu caracter temporar, apelezi de obicei la o agentie sau, in anumite cazuri, la diverse anunturi. Agentiile iti ofera comoditate, in schimb pretul pe care tu il platesti de multe ori se dubleaza; metoda anunturilor consuma foarte mult timp, iar raspunsurile pe care le primesti sunt de multe ori nesatisfacatoare si cu un grad mare de risc.

Exista o modalitate prin care sa gasesti persoanele pe care le doresti si suportul necesar intr-un mod eficient, atat ca pret, cat si ca timp?

DA. BursaDeModele.Ro propune un sistem prin care tu vei gasi persoanele pe care le cauti intr-un mod simplu, rapid si eficient, scutind comisionele agentiilor de modele.

FOTOMODELE - MANECHINE - ANIMATOARE - HOSTESS - PROMOTII - SAMPLING - ACTORI - FIGURATIE - CLIENTI FALSI - WEBCHAT

ECONOMIE MINIM 50%!

Priveste urmatorul exemplu: pentru un job de hostess, la care modelul primeste 100 lei net/zi, tu platesti agentiei 225 lei/zi!!! 225 lei = 112 lei remunerarea bruta a modelului (100 lei net + 10% impozit) + 74 lei comisionul de minim 40% al agentiei + 35 lei TVA.

In acest exemplu, daca folosesti BursaDeModele.Ro, poti plati doar 112 lei/persoana/zi in loc de 225 lei/persoana/ zi. Avantajul ia proportii considerabile daca persoanele si zilele se inmultesc sau daca este vorba de joburi mai costisitoare.

Timpul pe care tu il pierzi sa te inscrii pe site si sa postezi un anumit job este mai mic decat timpul pe care l-ai pierde sa ceri ofertele unor agentii de modele, sa faci comparatii, sa le descrii la fiecare ceea ce iti doresti si sa astepti de la fiecare o lista cu persoanele disponibile pentru jobul tau.

CUM?

BursaDeModele.ro este locul in care gasesti fete sau baieti din toata tara disponibili si specializati pe diverse activitati cu caracter temporar.

Trebuie doar sa creezi un job si sa selectezi trasaturile modelelor care te intereseaza. Persoanele disponibile pentru jobul tau le vei afla in cel mai scurt timp. Dupa ce vei vedea cine este disponibil pentru jobul tau si vei analiza informatiile despre fiecare, iti vei alege cu cine vei dori sa lucrezi. Pentru a afla datele de contact ale modelelor selectate, va trebui sa platesti un mic tarif (de la 1.35€/contact).

De aici, vei purta discutiile direct cu persoanele selectate, insa pe BursaDeModele.ro vei gasi suportul necesar pentru a sti cu cat ar trebui sa platesti un anumit job, ce acte sunt necesare si ce masuri ar fi bine sa iei.

Logare business:
Username:
Parola:
 Recuperare parola


Inregistrare business:
Utilizator Nou