ACASA MODELE PRESTATORI JOBURI GALERIE AJUTOR CONTACT

FOTOMODELE - MANECHINE - ANIMATOARE - HOSTESS - PROMOTII - SAMPLING - ACTORI - FIGURATIE - CLIENTI FALSI - WEBCHAT

DE CE SUNTEM UNICI?

BursaDeModele.ro nu este o agentie de modele! BursaDeModele.ro ofera pentru prima data in Romania o platforma unica pentru ca firmele sa poata intra in direct contact cu modelele de care au nevoie pentru diverse activitati. Niciodata nu a fost atat de simplu, ...nici pentru firme, nici pentru modele.

ESTI MODEL SAU TANAR TALENT?

BursaDeModele.ro iti ofera gratuit oportunitatea realizarii unei pagini de profil cu informatii complexe si relevante in vederea obtinerii de contracte (album foto online, date fizice exacte, studii si experienta). Nici o informatie de contact nu este dezvaluita pe BursaDeModele.ro decat companiilor serioase cu care lucram.

Incepe chiar acum, apasand aici !

REPREZINTI O COMPANIE IN CAUTARE DE MODELE/TINERI PENTRU JOBURI TEMPORARE?

BursaDeModele.ro te va surprinde nu numai cu economia de MINIM 50% pe care o vei face prin scutirea intermediarilor, dar si cu eficienta de timp si efort.

Trebuie doar sa iti faci un cont „business” gratuit, apasand aici (2min), sa publici jobul pe care il oferi (3min) si sa astepti inscrierea modelelor interesate (1/2 - 1 zi). Pentru a intra in contact telefonic cu modelele alese pentru job va trebui sa platesti un mic tarif.

AI MEREU NEVOIE DE MODELE/TINERI PENTRU JOBURI TEMPORARE?

BursaDeModele.ro iti ofera posibilitatea accesului la o baza de date complexa si dinamica de modele si tinere talente. In plus, sistemul unic pentru afisarea joburilor te va ajuta sa stii mereu cine este disponibil pentru activitatea de care ai nevoie. Totul este la dispozitia ta pentru un tarif fix lunar.

Pentru mai multe detalii, apasa aici !

ESTI FOTOGRAF, STILIST, MAKE-UP ARTIST?

BursaDeModele.ro iti ofera gratuit ocazia realizarii unei pagini de profil pentru ilustrarea portofoliului tau. Modelele au nevoie de book-uri, fotografii au nevoie de stilisti si make-up artisti, companiile au nevoie de organizarea de sedinte foto complexe.

Fa-ti contul gratuit aici !